Sinterklaas zijn we samen!

Daar wil jij toch óók bijhoren?

Het Sinterklaasfeest heeft inmiddels een plek ingenomen in het culturele erfgoed van Nederland. En daarbij dus zeker ook van Oirschot. De maatschappelijke betrokkenheid is groot. Daar zijn we trots op! En als sponsor kun je daar deel van uitmaken.

Stichting Sint Nicolaas Oirschot draagt het nostalgische Sinterklaasfeest al meer dan 25 jaar een warm hart toe. Samen met tal van vrijwilligers en sponsoren zorgen we voor een sprookjesachtige intocht, negen professionele theatershows én het feeërieke kleinste huisje . Onze missie is álle kinderen in Oirschot laten genieten van het Sinterklaasfeest, ongeacht hun financiële situatie of achtergrond. Onze stichting draait op grote harten, een stevig netwerk én liefhebbende sponsoren.

Want, zoals een wijs man eerder zei ‘Sinterklaas zijn we samen!’ Gaat je hart hier sneller van kloppen? En wil je sponsor worden? Geweldig! Dat kan jaarlijks, maar je kunt er ook voor kiezen om je organisatie voor meerdere jaren aan ons te binden. Daarnaast is het ook mogelijk om een materiele gift te doen.

Waarom sponsor worden?

Als sponsor krijg je een naamsvermelding op sinterklaasoirschot.nl, sinterklaastheateroirschot.nl én de kleurplaat (indien tijdig bij ons bekend) die elk Oirschots kind mee naar huis krijgt. Omdat we iedere gift enorm waarderen, maakt onze stichting geen onderscheid in groottes van sponsoren.

Je steunt een initiatief met een hoge maatschappelijke betrokkenheid.
Je steunt een een zeer gewaardeerd Oirschots evenement.
Je steunt een event voor jong en oud, dat al vele generaties doorgegeven wordt.
Je helpt ons het Sinterklaasfeest toegankelijk houden voor iedereen.
Je geeft de stichting de mogelijkheid om nét dat beetje extra te doen, zoals mooie kostuums en moderne liedjes.
Er komt volop media-aandacht, zowel online als op papier.
Dankzij onze sponsoren kunnen we de gewenste kwaliteit blijven waarborgen.
Er is een passende sponsormogelijkheid voor elk budget.

Niet sponsoren maar wel een donatie doen?

Wil je ons een warm hart toedragen maar niet sponsoren met naamsvermelding? Doe dan en donatie. Wij krijgen ook een warm hart van donaties. Dankzij donaties is het mogelijk om nét dat beetje extra te doen, dat het Sinterklaasfeest zo bijzonder maakt.